TV Kragujevac

TV Kragujevac

Смотрите TV Kragujevac онлайн с Serbia без кабельного телевидения или спутниковой связи.
Вам больше не нужна подписка на кабельное телевидение для просмотра. Теперь вы можете использовать наш сервисный поток без кабельного телевидения или спутниковой подписки. Вы даже можете смотреть по телевизору! Это лучший способ смотреть телевизор онлайн.

Смотреть TV Kragujevac TВ онлайн бесплатно

 Oпубликованный October 29, 2015, и последний измененный 4 months ago.

8
2 пользователи
51
40
31
20
10

У нас есть несколько предложений, чтобы вы могли найти свой любимый телеканал:

tv kragujevac vesti tv kragujevac uživo tv kragujevac program danas tv kragujevac rem tv kragujevac tv kragujevac kontakt tv kragujevac mozaik tv kragujevac najnovije vesti tv kragujevac sumadijski prag tv kragujevac live

Pеклама

TV Kragujevac

Радио телевизија Крагујевац емитује целодневни радијски и телевизијски програм који је посвећен интересу јавности и промоцији демократских вредности.

По независној уређивачкој политици, али и по својим програмским, кадровским и техничким потенцијалима, РТК је медијски лидер централне Србије и суштински Јавни сервис Шумадије.

Радио телевизија Крагујевац је независан медијски сервис у служби грађана Крагујевца и Шумадије који гледаоцима и слушаоцима пружа објективне вести и информације и производи и емитује висококвалитетан телевизијиски и радијски програм, са великим бројем ауторских емисија, жанровски разноврсних и професионално продуцираних.

Једина је медијска кућа у централној Србији која има дозволе за емитовање радијског и телевизијског програма на регионалном нивоу.

Основана је 18. јануара 1970. године када је први пут пуштен у етар сигнал Радио Крагујевца, а 1996. године у етар је отишао и сигнал ТВ Крагујевац.

Последњих година посебна пажња поклања се квалитету програма, стручном усавршавању кадрова и набавци студијске и емисионе технике.

Резултати таквог рада су, поред високих рејтинга оба програма и поверења гледалаца и слушалаца, и бројне награде које су на међународним и домаћим фестивалима добили новинари РТК.


Top